Актуальні ціни на оренду квартир в Житомирі

Актуальні ціни на оренду квартир в Житомирі
Що стосується цін на оренду житла в місті, то в 2016 році вони підвищилися на 100-500 грн. Квартиронаймачі ж хочуть бачити в будинку бойлер або газову колонку, побутову техніку і мінімально необхідні меблі.
«Однак, деякі квартиронаймачі шукають житло без меблів, але за меншою ціною», - зазначив ріелтор. Він розповів, що все менше орендарів просять телевізор, при цьому, все більше клієнтів вимагають наявність інтернету або можливість його проведення. Зняти недорогу однокімнатну квартиру на околиці міста можна за 1600 грн., А в прицентральних районах і центрі Житомира - 1800-2000 грн. Двокімнатну квартиру економ-класу можна орендувати за 2200 - 2700 грн.
Ціни на оренду трикімнатної квартири стартують від 4000 грн. В цілому ж, вартість об'єктів залежить від розташування будинку, якості ремонту, побутової техніки і меблів, якими облаштована квартира. Так, хороші однокімнатні квартири, з новим ремонтом і меблями, з кондиціонером і всією необхідною побутовою технікою пропонують в центрі міста за 5000 грн, двокімнатні - за 6000 - 8000 грн. З початку року вартість оренди житла підвищилася, проте в середньостроковій перспективі ціни залишаться без змін. «Квартири в Житомирі можуть подорожчати в кінці серпня в зв'язку з початком навчального і припливом студентів», - зазначив ріелтор.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.