В Житомирі будинок на вулиці Київській виставлять на аукціон

В Житомирі будинок на вулиці Київській виставлять на аукціон
В Житомирі, будинок по вул. Київська, 10 хочуть продати на аукціоні.

Оголошення про проведення аукціону опубліковано на офіційному сайті міськради.

Будинок №10 загальною площею нежитлових приміщень 734,4 кв.м., який є власністю територіальної громади міста Житомира, що знаходиться на балансі ЖЕК №3.

"Відомості про об'єкт приватизації: нежилі приміщення загальною площею 734,4 кв.м., розташовані в двоповерховій цегляній будівлі. Приміщення займають частину першого поверху будівлі та другий поверх будівлі, що мають окремий вхід з вулиці Київської. Рік введення в експлуатацію - до 1917 р. Початкова ціна об'єкта приватизації без урахування ПДВ - 700 100 грн. Початкова ціна об'єкта приватизації з урахуванням ПДВ - 840 120 грн.", - повідомляє сайт міськради.

В умовах продажу сказано: подальше використання об'єкта здійснюється з дотриманням санітарно - екологічних норм та правил пожежної безпеки згідно з чинним законодавством України. Подальше відчуження та передача в заставу покупцем об'єкта приватизації в період чинності зобов'язань здійснюється за погодженням з органом приватизації із забезпеченням збереження для нового власника всіх зобов'язань, невиконаних покупцем на момент такого відчуження.

Кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні - три дні до початку аукціону (до 8 серпня 2014 включно).
Аукціон буде проведено 12 серпня 2014 року об 11.00 за адресою: Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 4/2, зал засідань міськвиконкому.

Нагадаємо, раніше міськрада продала з аукціону будинок на вулиці Б. Бердичівської.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.