Новоград має Генеральний план міста

Новоград має Генеральний план містаВ Новограді-Волинському депутати міськради затвердили Генеральний план міста на період до 2026 року, - повідомляється на офіційному веб-сайті міської ради.

Відтепер всі підприємства, установи, організації, які займаються проектуванням, будівництвом, реконструкцією, реставрацією та капітальним ремонтом, зобов’язані беззаперечно дотримуватись положень Генплану.

Також рішенням сесії в Новограді-Волинському утворено цільовий фонд соціально-економічного розвитку міста. Джерел наповнення новоствореного фонду чимало, повідомляє радіо "Житомирська хвиля". Зокрема, це добровільні внески і пожертвування суб’єктів господарювання, плата за право довгострокової оренди, за пріоритетне право забудови земельних ділянок в межах центральної економіко-планувальної зони міста та інші надходження, не заборонені чинними законодавством.

Передбачається, що кошти фонду будуть спрямовані на розвиток інфраструктури міста, розробку та виконання програм соціального захисту населення.

Источник: ZHitomirNEWS

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.