У Новограді-Волинському хочуть відкрити готель для тварин

У Новограді-Волинському хочуть відкрити готель для тварин
У Новограді-Волинському Житомирської області планують створити притулок для безпритульних тварин, а на базі нього громадська організація хоче відкрити ще й готель для тварин, котрі мають господарів.

Про це йдеться у повідомленні офіційного сайту міста Новограда-Волинського.

Проблему бездомних тварин у форматі круглого столу обговорювали представники новоград-волинської влади, громадськості, депутати міської ради, медики міста.

Начальник управління ЖКГ.Е та КВ Новоград-Волинської міської ради Василь Лень нагадав про наміри влади створити притулок для утримання чотирилапих безхатьків. Як можливий варіант, для будівництва притулку було обрано земельну ділянку поблизу вул. Олійникова, на якій розміщуються залишки будівель, що належать КЕЧ району.

Голова громадської організації по захисту безпритульних тварин «Оберіг» Валентина Захарчук запевнила, що вона та члени її організації готові безкоштовно доглядати за підопічними тваринами. Фінансову допомогу та харчі будуть надавати спонсори та небайдужі люди, які вже заявили про це. Потрібно тільки, щоб міська влада виділила місце для облаштування притулку, де «Оберіг» пропонує організувати готель для тварин.

«Якщо все буде добре, у перспективі в приміщенні притулку можна буде організувати й готель для тварин, де їх могли б залишати господарі, коли їхатимуть на певний час», – запропонувала Валентина Захарчук.

Нині в Новограді-Волинському налічується близько 500 безпритульних тварин.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.