Держава реанімує програму молодіжного будівництва

Держава реанімує програму молодіжного будівництва
Борг держави по програмі «Часткова компенсація кредитів комерційних банків» Держфонду сприяння молодіжному будівництву знижується.

Про це в ході онлайн-конференції в ІА «НАШ ПРОДУКТ» 10 серпня повідомив глава Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

«Якщо станом на початок 2010 року борг становив 62 млн грн., То станом на початок 2011 року розмір боргу зменшився до 33,5 млн грн. Протягом 2010 року та в 2011 році уряд фінансує програму сприяння молодіжного будівництва в повному обсязі », - повідомив Леонід Рисухін.

За його словами, щоб вирішити проблему з накопиченою заборгованість за минулі роки, в Раду вже поданий законопроект, який передбачає зміни видаткових статей державного бюджету на поточний рік у частині виділення коштів на цю програму. «У парламенті народним депутатом України Андрієм Пінчуком поданий законопроект, яким вносяться зміни в закон про державний бюджет і стосується виділення коштів для погашення заборгованості перед фондом сприяння молодіжному житловому будівництву», - сказав чиновник.

Раніше «Багнет» повідомляв, що Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву розробив законопроект «Про особливості державної підтримки забезпечення молоді житлом», який дозволить вирішити проблему з браком житла за 10-15 років.

Тільки за офіційними даними, у власному житлі в Україні потребують 100 тис. молодих сімей. І на сьогоднішній день в Україні проводиться активна робота щодо збільшення обсягів фінансування до 200 млн грн. за програмою забезпечення молоді житлом і до 360 млн грн. за програмою будівництва (придбання) доступного житла. У той же час, на думку експертів, на реалізацію планів потрібно 8 850 000 000 гривень.

Источник: http://www.bagnet.org/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.