Найвищий хмарочос країни будується в Києві

Найвищий хмарочос країни будується в Києві
Як повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства, в Києві, зводиться найвищий будинок в Україні.

Найвищим об'єктом, погодженого Міністерством як експериментальне будівництво, є 54-поверховий громадський торгово-офісний, готельний комплекс з апартаментами підвищеної комфортності, підземним та надземним паркінгами на перетині вул. Борщагівської і Повітрофлотського просп. в Шевченківському районі м. Києва. Його висота складе 232,8 м.

25 об'єктів проектується і зводиться, за програмою експериментального будівництва будинків підвищеної поверховості. З них 6 побудовано, 8 об'єктів зводиться, на 11 - будівництво зупинено.

Найбільша кількість будинків з умовною висотою понад 100 м зосереджена в столиці. Що стосується інших міст, в яких знаходяться об'єкти експериментального будівництва, слід зазначити Дніпропетровськ і Донецьк: у цих містах побудовано по одному будинку.

Подібні об'єкти зводяться згідно з Тимчасовим порядком погодження та супроводу у центральному апараті Мінрегіонбуду документів щодо експериментального проектування та будівництва об'єктів житлово-громадського призначення, на які відсутні нормативні вимоги, що поширюються на проектування нових висотних житлових і громадських будинків з умовною висотою більше 100 м.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.