На капітальні ремонти гуртожитків в цьому році виділили 60 млн. грн

На капітальні ремонти гуртожитків в цьому році виділили 60 млн. грн
Стан реалізації Загальнодержавної цільової програми передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2012-2015 рр.. розглянули на селекторній нараді під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка.

За словами першого заступника глави Мінрегіону України Олександра Аліпова, постановою Кабінету Міністрів України від 05.09.2012 № 822 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для капітального ремонту гуртожитків, переданих із державної власності у власність територіальних громад.

«На 2012 р. виділено з державного бюджету 60 млн. грн, що при відповідному співфінансуванні з боку місцевих органів влади дозволило б відремонтувати більше 120 гуртожитків. Разом з тим, за минулий тиждень у повному обсязі проектно-кошторисну документацію надали тільки Житомирська і Львівська облдержадміністрації на три гуртожитки, один з них в Новоград-Волинському, і два в Дрогобичі. Вже найближчим часом будуть представлені пропозиції ще з 11-ти областей, що дозволить сформувати відповідний перелік, визначити розпорядників коштів нижчого рівня та направити до них кошти », - повідомив О.Аліпов.

За словами А.Аліпова, це Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Офіційними листами повідомили, що не будуть брати участь у Програмі через неможливість забезпечити співфінансування Луганська, Волинська та Тернопільська облдержадміністрації.

Источник: Building

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.