Нова програма доступного житла

Нова програма доступного житла
Придбати досить доступне житло, площа якого становить 50 квадратних метрів, незабаром можна буде за допомогою 300 000 гривень. Віце-прем'єром міністра інфраструктури України Борисом Колесніковим була презентована державна програма Доступного житла, яка зовсім недавно з'явилася для того, щоб замінити вже наявну програму.

За допомогою такої програми, тепер цілком можна оплачувати 2000 гривень на місяць, для того щоб придбати двокімнатну квартиру, загальна площа якої становитиме 50 квадратних метрів. Дана інформація була взята з урядового порталу. Придбати доступне житло, загальна площа якого становить 50 квадратних метрів можна буде приблизно за 300 000 гривень або відповідно до умов фінансового лізингу під 3% річних. У другому випадку первинний внесок складе 15% від вартості нерухомості, що купується. Оформити такий кредит можна буде приблизно на 12-15 років. З цього видно, що один квадратний метр доступного житла буде стояти приблизно 6000 гривень.

Всі нові квартири будуть повністю оброблені. Крім цього, із замовником цілком можна буде домовитися про інтер'єр квартири, кольорові шпалер і про сантехніку. У всіх квартирах будуть матися кухонні блоки, а також повний комплект сучасної сантехніки. Також, віце-прем'єр розповів про те, що будівництво доступного житла подібного типу почнеться вже в 2013 році. Основним завданням на даний момент є будівництво великої кількості квартир для того, щоб можна було усунути проблему наявності житла для всіх громадян країни.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.