Схвалені держгарантії на будівництво аеродрому в Одесі

Схвалені держгарантії на будівництво аеродрому в Одесі
Мінінфраструктури залучить кредит на 1,676 млрд грн під державні гарантії для реалізації проекту розвитку «Реконструкція, будівництво аеродромного комплексу комунального підприємства ( КП) « Міжнародний аеропорт « Одеса»».

Згідно з постановою Кабінету міністрів № 930 від 18 грудня, гарантії будуть надані в поточному році, а виконавцем проекту затверджено держпідприємство" Дирекція з будівництва міжнародного аеропорту « Одеса ».

Загальна вартість проекту реконструкції злітно-посадкової смуги довжиною 2800 м, перону та руліжних доріжок - 1,68 млрд грн, з яких КП "Міжнародний аеропорт« Одеса »надасть менше 4 млн грн. Передбачається, що проект буде здійснений протягом 26 місяців.

Постанова передбачає, що перші 2 роки кредит буде погашатися і повертатися повністю за рахунок коштів держбюджету, а в наступні роки 25 % цих витрат візьме на себе держпідприємство "Дирекція з будівництва міжнародного аеропорту« Одеса », яка зобов'язана відкрити рахунок для реалізації проекту в банку-кредиторі, назва якого не вказується.

Реконструкція аеропортів Одеси та Дніпропетровська запланована в рамках держпрограми підготовки до Євробаскет-2015.

Основні споруди аеропорту «Одеса» зведені в 1960-1961 роках. У 1982 році побудовано вантажний термінал.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.