Перепланування однокімнатної квартири

Перепланування однокімнатної квартири
Перевтілити нечисленні квадратні метри власної однокімнатної квартири в комфортне і просторе житло марить будь-який її господар. Хоча зусиль для уособлення даної мрії буде потрібно багато, але надії на ефективні зміни дають сили і терпіння господареві квартири.

Так, жартома або серйозно заявляють, що власне перепланування однокімнатної житлоплощі - самий тяжкий хрест для російського дизайнера. Так як ці плани замовляють щодня, і проблема в них одна й та ж: з фактично крихітного житла влаштувати чудове справжнє житло, яке стане подобатися всій родині, часто складається з п'яти-шести чоловік.

Дизайн маленької однокімнатної квартири. Від перепланування однокімнатної житлоплощі клієнт чекає дива. Тому початок роботи над цим планом дизайну житла традиційно починається з довгої розмови з ентузіастом-замовником про те, що однушка - це так чи інакше компроміс між обмеженим існуванням і окремою квартирою, і спроба, власне, відшукати більш відповідний метод компонування різних функціональних зон.

У першу чергу стандартна однушка - це маленький передпокій (3-4 кв. М), суміщений туалет, центральна кухня і спальня, яка максимально може потягнути на 20 квадратних метрів.

Дизайнерської ідеї розвернутися на такий площі занадто важко. Хоча трощити капітальні стіни абсолютно ні до чого, як часто виявляється.

Перепланування однокімнатної квартири у двокімнатну. Ідеологія плану перепланування однокімнатної житлоплощі зобов'язана визначатися складом сім'ї. Таке незначне по метражу житлове місце зобов'язана працювати і для повноцінного дозвілля, і для сну, і для роботи.

Так як, коли креслення замовив самотня людина, то досить кинути його спальне місце за ширмою, а все інше місце зробити в популярну і обширну студію.
Хоча абсолютно інший розклад до сімей з дітками. Тут звичайно знадобиться перепланування однокімнатної квартири у двокімнатну. Це цілком реально зробити, пожертвувавши кухнею. Для всього кухонного устаткування шукається інший малогабаритний куточок, а звичайна зона для готування буде частиною кімнати для гостей або ж їдальні.

Так вийде кухня-ніша, де обов'язкові стануть вентиляція і витяжка, здатні бути красивим складової дизайну. На місці ж колишньої кухні зараз стане житлова зона.
Хоча за документами БТІ вона буде зобов'язана пройти лише як «офіс», тому що над кухонним стояком робити зону відпочинку не дозволено офіційно. Але ж толково санкціонована система вентиляції здатна врятувати від непотрібних кухонних ароматів.

В даний час майже всі люди готові радикально поступатися зручностями через бажаного збільшення площі. І практично ніякі доводи майстерних професіоналів не можуть допомогти.

Хоча, тільки лише почавши жити в житлоплощі у відсутності ванної кімнати, стінок, і коридору, у всіх з'являється питання: «А чи варто було так робити?». Промахи перепланування однокімнатної житлоплощі поправляти недешево й довго. Внаслідок цього прислухатися до професіоналів експертам все ж варто!

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.