Перепланування однокімнатної квартири

Перепланування однокімнатної квартири
Однокімнатна квартира призначена для проживання однієї людини, але проблеми з вирішенням квартирного питання призводять до того, що іноді в них люди живуть сім'єю. Багато хто прагне зробити перепланування, щоб максимально надати кожному члену сім'ї місце для відпочинку, роботи, ігри.

Ніякі дизайнери не збільшать кількість квадратних метрів приміщення, але вони зможуть організувати житловий простір таким чином, щоб усім було комфортно, затишно і зручно. Радикальна перепланування однокімнатної квартири проводиться в тому випадку, якщо зносяться внутрішні перегородки, об'єднуючи при цьому коридор, кухню і кімнату. Щоб візуально збільшити простір, дизайнери пропонують застосовувати основне і місцеве освітлення (люстри, бра, торшери). Для маленької квартири підійдуть світлі шпалери і шафа-купе з дзеркальними дверцятами.

Перепланування однокімнатної квартири може бути зроблена за допомогою збільшення житлової площі при облаштуванні лоджії. Для проведення таких робіт використовують легкі матеріали, утеплюється підлогу, стіни, встановлюється якісний склопакет. Додавання лоджії може збільшити площу однокімнатної квартири на 4-6 метрів і застосовується в основному для обладнання кабінету, оранжереї або куточка для відпочинку.

Ще одним ефективним варіантом може бути видалення стіни між кімнатою і кухнею. Кордон двох приміщень відділяється стійкою бару, гіпсокартонних подіумом, освітленням або підлоговим покриттям. Якщо у вітальні лежить ламінат або паркет, то на кухні потрібно покласти лінолеум або плитку.

Перепланування в маленькій квартирі повинна торкнутися зони відпочинку для дітей та дорослих. Спальний і дитячий куточок можна відокремити між собою гіпсокартонної стійкою, на полицях розставити іграшки, книги, кімнатні рослини.

В однокімнатних квартирах часто санвузол суміщений, але якщо пересунути стіну у бік кухні, можна розширити цей простір, зробити його більш затишним і комфортним. Після проведення такого перепланування приміщення стане набагато функціональніша. Вбудовані шафки, стійки, підвісні полки, ніші не будуть перевантажувати навколишній простір, створять в будинку легку, вільну атмосферу.

Перепланування однокімнатної квартири


Перепланування однокімнатної квартири


Перепланування однокімнатної квартири

Источник: http://www.stroymart.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.