За пакування речей та переїзд з однокімнатної квартири українці викладають від 800 гривень

За пакування речей та переїзд з однокімнатної квартири українці викладають від 800 гривень
За переїзд з однокімнатної квартири українці витрачають від 800 до 1200 гривень, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Переїхати в нове житло можна дуже швидко і оперативно, а головне недорого, розповіла 27-річна менеджер Наталя. Дівчина працює у столиці вже давно, а власної квартири не має, тому переїзди для неї - звична справа.

"Коли всі речі розкладені по шафах, масштабу трагедії ніхто не розуміє", - згадує вона.

Спочатку Наталя звернулась до друзів. "В хід йдуть всі пакети, чим більше, тим краще. Друзям обіцяєш пиво", - розповіла дівчина.

Та терпіння друзів вичерпалось на першому ж важкому предметі. "Друзі, всупереч обіцяному, все рівно не можуть підняти великий важкий диван. Якщо вони його піднімають, то попутно зачіпають якісь двері. У підсумку переїзд розтягується на кілька днів", - зауважила Наталя.


Дівчина звернулась до компанії професійних перевізників. З переїздом з однокімнатної квартири вони впорались за дві години. Заплатила за це Натяля 800 гривень.

"Доїхало абсолютно все, при цьому, нічого не побилося, все переносилося дуже обережно і швидко", - розповіла дівчина.

З того часу вона переїжджає тільки з професіоналами. "За співвідношенням ціна/якість - це набагато вигідніше", - зазначила Наталя.

За словами керівника мувінгової компанії Сергія Щербака, перевозити можна все - від одного дивану до всіх деталей інтер'єру.

"Вартість оплати погодинна, але вона включає в себе і вартість роботи автомобіля, і вартість роботи фахівців", - повідомив він.

При цьому, як розповів Сергій, речі не лише перевезуть, а й спакують, як ви того забажаєте.

"Замовниця попросила, щоб її особисті речі упаковували виключно представниці прекрасної половини", - згадав один випадок керівник компанії.

Переїзд з однокімнатної квартири триватиме від 3 до 5 годин і обійдеться у суму від 800 до 1200 грн. З двокімнатної - від 5 до 7 годин, коштуватиме від 1800 до 2200 гривень. Трикімнатні і більші приміщення обійдуться у суму від 3 000 гривень, а переїзд триватиме від 7 годин.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в Україні знову подорожчала оренда квартир.



Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.