Технологія пристрою укосів + Відео

Технологія пристрою укосів + Відео
Штукатурні укоси - традиційний, недорогий і тому широко відомий спосіб. Однак пристрій обштукатурених укосів вимагає певних знань і навичок.

Перш за все, нам необхідно дотримати геометрію укосу. Між віконною рамою і кутом укосу і стіни нам треба зробити рівну поверхню. У цьому і полягає основна складність оштукатурювання укосу. Давайте по порядку.

Отже, з одного боку - вікна встановлені і запіниться. З іншого, в кімнаті є кути віконного отвору утворені площиною внутрішньої стіни нашого приміщення і площиною укосу. Мета наших дій сформувати геометрично рівну поверхню між віконною рамою і цими кутами. Кута у нас три: лівий, верхній, правий, на нижньому у нас підвіконня.

Майстри штукатури роблять по-різному, але

в основному технологія обробки віконних укосів така

Зрізаються надлишки монтажної піни.

На зовнішній кут укосу (цей кут утворений стиком внутрішньої поверхні стіни кімнати і власне поверхнею укосу) встановлюють малярський куточок іноді пластиковий. Цей куточок должет бути строго вертикальним і по площині стіни і по площині укосу. На малюнку позначено сірим штрихом.

Найскладніша частина - це зробити маяк у внутрішньому куті укосу - між віконною рамою і поверхнею укосу. Найбільшу трудність доставляють петлі. Таких кута у нас два - лівий і правий, з верхнім вже набагато простіше.



Источник: http://rukimastera.se-ua.net/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.