Архітектура саду + Фото

Архітектура саду + Фото
При купівлі садової ділянки, покупець отримує майданчик землі з дикорослими травами. Це в кращому випадку. Через якийсь час, і майданчик перетворюється на доглянутий сад, город, в затишний куточок, створений власником ділянки на догоду своїм смакам. Часом для прийняття важливих рішень в проектуванні саду, звертаються до професійних дизайнерів з ландшафту. Хоча частіше покупець намагається своїми силами, обробляти ділянку.

Варіантів роботи з ландшафтом в плані дизайну може бути багато. Достатньо, багато чого буде залежати від місцевості, регіону, фінансових можливостей замовника. Кожен сад індивідуальний. Двох однакових садів, не зустріти, як не зустріти і двох однакових рослин. Сади можуть бути схожі один на одного, але не однакові. Однаковість створює монотонну рутину, що породжує нудьгу. Але, як зробити сад не тільки індивідуальним, але і красивим?

У будь-якому саду є безліч дрібниць, що потребують детального опрацювання. До таких дрібниць можна віднести створення садових доріжок, планування клумб, розташування садової архітектури. Не малу роль відіграє розташування в саду освітлення і створення основних, «ключових» місць, які будуть формувати загальну спрямованість саду. Для вирішення таких завдань і потрібен садовий дизайн.

Дизайнер професіонал буде враховувати особливості місцевості, культуру та етнос народу. Етнос грає важливу роль, якщо сад виконується в конкретному стилі з прив'язкою до культурних звичаїв окремо взятої країни. Дизайнер повинен враховувати сучасні модні тенденції і прив'язувати їх до існуючих реалій. Все це величезна, складна робота, проект, погоджується з замовником. Зате, по завершенні робіт ви отримаєте не тільки унікальний, але й розумно спланований сад, що підходить і для відпочинку і для роботи.

Архітектура саду + Фото


Архітектура саду + Фото


Архітектура саду + Фото


Архітектура саду + Фото


Архітектура саду + Фото


Архітектура саду + Фото


Архітектура саду + Фото

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.