Декоративний міст в саду

Декоративний міст в саду
Міст біля будинку може виконувати декоративну роль або свою пряму функцію – переправу через яку-небудь перешкоду. В обох випадках ефект від зведеної конструкції приємно здивує.


Найбільш вдалими і поширеними варіантами розміщення мініатюрних мостів є:

-озера, ставки і струмки;
-канави і яри;
-декоративні сухі струмки;
-клумби і квітники;
-стежки і доріжки.

При зведенні переправ через річки або озера завжди керуються правилом найменшої відстані між берегами. Чим менше конструкція, тим вона міцніша і виглядає більш акуратно.

Для заміського ділянки мініатюрність і витонченість конструкції стоять в пріоритеті. Матеріали і колорит вибирають у відповідності з екстер'єром наявних будівель для створення цілісної картини.

Сучасні технології дозволяють зробити садовий міст у будь-якому стилістичному напрямку: від розкішної класики до скоромного мінімалізму. Розташовану будівлю над ставком можна оформити за допомогою аналогічних каменів, що і сам джерело. Це об'єднає міст і водойму в одне нероздільне ціле.

Мініатюрні мости біля стежок повинні поєднуватися з їх покриттям для створення ефекту єдності. Невелика дерев'яна конструкція, дугою перекинута через сухий струмок, пожвавить існуючу картину.

Навіть невеликий місток, стилістично правильно і гармонійно підібраний під дизайн ландшафту, перетворить сад, наповнивши його позитивними емоціями і відчуттям гірської та річковий свіжості.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.