Домашня електростанція.

Домашня електростанція.
Практично завжди, навіть на етапі будівництва приватного будинку, можна зіткнутися з проблемою безперебійної подачі електроенергії або з відсутністю її взагалі. Це пояснюється тим, що для забезпечення харчування будівельної апаратури чи обладнання може не вистачити подається в мережі напруги. Враховуючи всі обставини при будівництві будинку, можна припустити, що така проблема може надовго призупинити процес будівництва.

Після закінчення спорудження будинку потреба в нормальній подачі енергії, яка виключає перебої, необхідна. Також безперебійне водопостачання буває залежним від електроенергії.

Тому, виходячи з цього, установка автономної електростанції доцільна. Також доцільно встановити джерело безперебійного енергопостачання у разі перебоїв.

У такому випадку вибір бензогенератора найбільш прийнятний. Ці станції мають малі габарити і вагу, це дуже добре і зручно при транспортуванні, так само їх вигідно відрізняє невелика ціна, в порівнянні з електричними станціями.

Вони ідеально підходять для використання на вулиці, наприклад, для організації точки торгівлі, будівельного майданчика. Для цих цілей зручно застосовувати зварювальні генератори, вони також застосовуються в побутових цілях.

У бензогенераторов є два серйозні мінуси - це невисока продуктивність і велику витрату палива.

Застосування генераторів працюють на дизелі, так звані дизельні генератори або дизельні електростанції, ефективно як постійна електростанція, у них споживання палива менше і дизель набагато дешевше, ніж бензин. Наприклад, електростанції SDMO відповідають усім вимогам якості та сучасних технологій.

Вони мають функцію автоматичного запуску або відключення. Мають прекрасною шумоізоляцією і надійно захищені від несприятливих погодних умов, таких як дощ, вітер, пил, бруд. Хоча це і необов'язково, але дизель генератор має красивий зовнішній вигляд і надійно захищений від корозії практично на весь термін.

Також вони пожежобезпечні за рахунок того, що дизельне паливо не так вогненебезпечно як бензин. Їх робоча потужність буває від кількох до 500 кВт.

Більшість використовуваних приладів у момент їх запуску споживають більшу кількість енергії, ніж при нормальній роботі, тому дизельна станція повинна враховувати такі варіанти. На практиці вважається, що для безперебійного забезпечення невеликого будинку, котеджу або будівельного майданчика вистачає потужності 2,10 або 5 кВт відповідно.

Їхнім єдиним істотним недоліком вважається висока вартість.

Як бачите застосування автономної електростанції доцільно при будівництві заміського будинку. Якщо ж ваш будинок знаходиться далеко від інженерних комунікацій то такий генератор стає життєво необхідним. Тому вже при плануванні будівництва потрібно передбачити чи буде необхідне придбання автономного генератора.

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.