Як "чорні ріелтори" відбирають квартири

Як "чорні ріелтори" відбирають квартири
Відняти у людини квартиру, шахраї можуть, навіть за пляшку пива і, більше того, представляють загрозу їх життя.
Квартирні аферисти полюють на паспорти своїх жертв.

Жертви шахраїв або вмирають, раптом, або доживають свої дні в притулку. Але правоохоронці не поспішають затримувати організаторів таких афер. Деякі з них навіть прикриваються знайомством з попереднім президентом України.

Юрій Петров дожив останні дні в тубдиспансері. Без квартири він залишився після того, як сусід переконав його написати довіреність на житло. Відразу після підписання міліція обшукала квартиру і знайшла в ній героїн.
Юрія Гребинського викрали невідомі. Тому він втратив не тільки житло, але і здоров'я. Не витримало серце після афери "чорних ріелторів" і у Григорія Тіхоневіча.

Трьох жертв цих квартирних афер об'єднує одне. Всі вони самотні люди, і саме на таких полюють шахраї. У групі ризику люди похилого віку, а також наркомани, алкоголіки і психічно хворі. "Чорні ріелтори" полюють саме на них. І цілеспрямовано збирають про них інформацію. Її джерелом може стати навіть вулиця і вид неприбраного балкона.

Держава знає абсолютно все про ваше майно. І це знання можна придбати в ЖЕКах, паспортних, адресних столах, бюро технічної інвентаризації.

Крім того, квартиру можна "купити" за звичайну пляшку пива. Журналісти "Грошей" провели експеримент - роздавали пиво на вулиці і просили за нього розписатися. Кілька людей розписалися на фактично порожніх папірцях, а отже, є потенційними жертвами шахраїв.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.