Сучасний дизайн спальні

Сучасний дизайн спальні
У наш час модною можна назвати ту спальню, в якій присутній естетичний мінімалізм. Якщо ви хочете мати модну і сучасну спальню, мінімалізм повинен обов'язково головувати в її інтер'єрі.

Щоб додати вашій кімнаті сучасний вигляд, для початку варто її розвантажити. У першу чергу позбудьтесь різних дрібниць, що займають простір спальні. Безліч сувенірів, тумбочок і поличок не додадуть приміщенню краси, а тільки створюють відчуття завантаженості. Постарайтеся створити в інтер'єрі організованість з чітко вираженими прямими лініями. Позбавтеся від всіх круглих і помпезних речей, це звільнить багато простору у вашій спальні.

Наступний етап на шляху до стилю і затишку - колірний контраст. Прекрасно виглядатиме кімната з ліжком з темного дерева, застеленою білосніжною постіллю. Для стін ідеально підійдуть світлі спокійні тони. Але не варто захоплюватися умиротворенням, через це спальня може виглядати нудно й сумно. Розбавте монотонність невеликою кількістю сувенірів і аксесуарів барвистих квітів. Ідеальною прикрасою спальні стануть різні подушки та лампи контрастних кольорів. Вони ідеально впишуться в кімнату з дерев'яними меблями, якщо, звичайно, не будуть її вантажити.

Девіз модною спальні - чим простіше, тим краще. Адже навіть проста червона лампа здатна зрадити вашій кімнаті вишуканий сучасний вигляд. Керуючись цим девізом, ви створите у своїй квартирі розкішний затишний куточок, який, безсумнівно, сподобається не тільки вам, але і вашим гостям.

Якщо ви задумали робити ремонт спальної необхідно заздалегідь врахувати всі нюанси. Легко пристосувати під сучасний дизайн спальні в квартирах які були побудовані недавно за сучасними плануваннями. А якщо ви робите ремонт спальні в хрущовці? У такому випадку необхідно докласти чимало творчих зусиль щоб така спальня виглядала сучасно.

Однак і тут є вихід. Якщо ви сумніваєтеся у своїх силах можна проконсультуватися з професійними дизайнерами. Зустрічаються хрущовки з таким ремонтом, які виглядають набагато сучасніше нинішніх квартир. Тому все залежить від фантазії, за допомогою якої можна навіть хрущовку перетворити на міні палац. Вдалого дизайну!

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Комментарии
Владислав 18 ноября 2011 09:24

"...позбудьтесь різних дрібниць..." - 2 абзац
"Розбавте монотонність невеликою кількістю сувенірів і аксесуарів барвистих квітів." - 3 абзац
Т.е. вынести мелочи а потом опять поставить
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.