Безпека за металевими дверима

Безпека за металевими дверима
Основна вимога, яку пред'являє домовласник до вхідних дверей - це захист. Адже нас ніколи не повинна залишати впевненість у тому, що ми надійно захистили житло від сторонніх втручань. Кращим помічником будуть металеві вхідні двері.

Як правильно зробити вибір вхідних дверей? Більшість таких дверей проектується індивідуально. Для кожного конкретного випадку потрібно підібрати заявлену ступінь охорони приміщення, врахувати, чи є в будинку консьєрж і відеоспостереження. Також, слід точно встановити габаритні розміри дверей: висоту дверного отвору, ширину, товщину. Не варто забувати про інтер'єр квартири. Можна підібрати двері різноманітної кольорової гами і декору.
Щоб зробити правильний вибір, слід проаналізувати всі фактори, що впливають на вибір вхідних дверей. Фахівці і співробітники фірми допоможуть визначитися з вибором і якісно встановлять двері від виробника.

Конструкція сучасних металевих дверей складається зі стандартних елементів. Прямокутний каркас служить підставою двері. Зазвичай, це рама з ребрами жорсткості, число яких від одного до декількох штук. Ребра можуть розташовуватися горизонтально, вертикально або під кутом. Зверху на каркас приварюються листи із сталі.

Дверна коробка виготовляється з високоміцної сталі. Розрізняють одинарні коробки, або коробки, що складаються з декількох профілів.
Металеві двері можуть бути порожнистими або заповненими звукоізоляційним матеріалом. Для цього застосовують синтетичні або натуральні наповнювачі. Мінеральна вата вважається найбільш оптимальним наповнювачам по своїй функціональності і властивостям.

При монтажі будь вхідний і міжкімнатних дверей з'являються щілини. Їх заповнюють монтажною піною, а зверху встановлюють наличники. Вони закривають шви на вхідних металевих дверей.

Будь які металеві двері мають достатньо велику масу. Тому слід використовувати надійні петлі, наприклад на підшипниках. Петлі, які застосовуються для звичайних дверей, можуть не витримати таке навантаження і з часом відбудеться перекіс двері щодо рами.

Зверніть особливу увагу на замки для вхідних дверей. Найкраще встановити два замки, при цьому замки повинні бути різного типу. Це допоможе уникнути несанкціонованого проникнення у ваше житло.

Також, можна підібрати фурнітуру, яка ідеально підійде під ваші вхідні двері і впишеться в загальний дизайн інтер'єру.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.