Переваги металочерепиці перед іншими покрівельними матеріалами

Переваги металочерепиці перед іншими покрівельними матеріалами
Будівництво будинку вимагає рішення багатьох складних завдань, однією з яких є вибір матеріалу. Те, з чого ви побудуєте будинок, визначить наскільки надійним і комфортним він буде.

Вибір покрівельного матеріалу
Особливу увагу заслуговує вибір матеріалів для даху будівлі, так як ця частина споруди має безпосередній контакт з навколишнім середовищем і захищає ваше житло від дощу, сонця, вітру. При виборі покрівельних матеріалів, ви повинні враховувати такі фактори, як міцність, надійність, дизайн, ціна. Лідером продажів на сьогодні по сукупності всіх цих факторів є металочерепиця.

Вона з'явилася близько п'ятдесяти років тому і з тих пір упевнено завойовує ринки будівельних матеріалів. Виготовляється вона з профільованих оцинкованих листів сталі, покритих полімерним захисним шаром. Полімерний шар виконує одночасно й декоративну функцію - він забарвлюється у всілякі кольори і може бути виконаний в різних дизайнерських рішеннях. Найпоширенішим є імітація керамічної черепиці. Також він виконує і захисну функцію, перешкоджаючи розвитку корозії. Полімерне покриття повинне бути гнучким, щоб не деформуватися, перешкоджати вигоряння фарб, від його якості і товщини ціна на будівельні конструкції також змінюється.

Переваги:
• Тривалий термін експлуатації: гарантія деяких заводів досягає 30 років, відповідно, прослужить вона набагато довше.

• Невелика вага будівельної конструкції дозволить полегшити і прискорити її монтаж, до того ж стійкість до перепаду температур дозволяє проводити встановлення в будь-який час року.

• До складу цього покрівельного матеріалу входять екологічно чисті матеріали, тому вона не забруднює навколишнє середовище.

• Величезний вибір кольорів дає можливість підібрати покриття для будь-якого дизайнерського рішення.

• Легкий відхід води й снігу за рахунок гладкої поверхні, вогнетривкі пожежобезпечні матеріали, що не піддаються тривалому впливу сонячних променів.

• Такий дах легко ремонтується.

Металочерепиця володіє одним головним недоліком - низькою звукоізоляцією, яку можна усунути установкою додаткового звукоізолюючого шару. Якщо пошкодити захисний полімерний шар, то може розвинутися корозія. Якщо дах складної дизайнерської форми, то буде витрачатися багато матеріалу, так як листи досить великі. Але, якщо дах суцільна, то це буде тільки плюсом.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.