Заміна старих батарей на нові

Заміна старих батарей на нові
У нашій черговій статті ми поговоримо про те, як найбільш правильно вибрати матеріал для відповідного підключення радіатора. У деяких випадках підключення батарей опалення здійснюється за допомогою металопластику або поліпропілену. У деяких окремих випадках застосовується зварювання. Близько 90% всіх робіт по заміні батарей виконується саме використанням металопластику. Тільки сучасне металопластикове підключення батареї є найбільш надійним, довговічним і дуже акуратним. Для того щоб заміна батарей опалення в квартирі пройшла найбільш вдало, замість кульових кранів найкраще замовити радіаторні крани ручного регулювання. Також це відноситься і до кранів з термостатичними головками для більш автоматичного регулювання.
 
Зазвичай в загальну комплектацію батареї входить батарея, чотири радіаторних футорки, один повітровідвідник, три кронштейна, два кульових крана-американки, два з'єднувача, два трійника, два коліна і відповідно хомут. В остаточному підсумку радіатор обов'язково повинен бути повішений за рівнем горизонтально і вертикально. Установка радіатора здійснюється за допомогою трьох кронштейнів. Два встановлюються зверху і один знизу. Варто відзначити, що основна вага радіатора припадає саме на верхні кронштейни, в той час як нижній кронштейн необхідний для того, щоб радіатор не мав можливості пересуватися від стіни до стіни. Важливо пам'ятати про те, що загальна відстань між верхом і підвіконням радіатора має бути не менше 10 см. Що стосується відстані від підлоги до радіатора, то воно не повинно перевищувати 120 мм. Від стіни до радіатора встановлюється відстань від 20 мм. Також варто відзначити, що при цьому підвіконня не повинен повністю закривати весь радіатор. Саме такими і є рекомендації щодо забезпечення максимальної тепловіддачі.
 
Під час підключення радіатора на відповідних підвідних трубах, не варто допускати перегинів з боку верхньої труби від радіатора вниз. Що стосується нижньої труби, то вона не повинна відрізнятися від радіатора вгору. У тому випадку якщо радіатор має розмір більше 12-ти секцій, то найкраще застосувати діагональне підключення, так як досить значна частина радіатора цілком можна не горіти. Для збільшення корисної тепловіддачі радіатора цілком можна зберегти достатньо велику кількість тепла в будинку.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.