На Житомирщині 62-річний чоловік кинувся під поїзд після вбивства своєї матері

На Житомирщині 62-річний чоловік кинувся під поїзд після вбивства своєї матері
29 квітня р. в Бердичеві відбулося одразу дві трагедії. Вранці загинув чоловік, кинувшись під поїзд. Через кілька годин в його будинку виявили тіло старенької матері. Правоохоронці встановили, що обидві події пов'язані між собою.

Про це розповіли в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Повідомлення про смерть на залізниці надійшло в міліцію близько 6 годин ранку 29 квітня. Загиблий, 62-річний житель р. Бердичева, покінчив життя самогубством, кинувшись під електропоїзд у райцентрі.

Згодом за місцем проживання самогубцю сусіди виявили тіло 86-річної матері. Під час огляду виявлено численні синці та садна на руках померла. Судово-медична експертиза встановила, що жінка загинула в результаті механічної асфіксії.

Інформація про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В результаті проведених оперативно-розшукових дій правоохоронці обґрунтовано підозрюють у смерті літньої бердичевлянки її загиблого сина. В рамках розслідування кримінального провадження міліція встановлює всі обставини фатальних подій

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.