Мораторій на перевірки бізнесу хочуть подовжити ще на півтора року

Мораторій на перевірки бізнесу хочуть подовжити ще на півтора року
Міністерство економічного розвитку та торгівлі пропонує подовжити мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу до кінця 2016 року.
Про це на засіданні колегії Мінекономрозвитку заявив міністр Айварас Абромавичус, повідомляє "Укрінформ".

"Завтра ми внесемо на засідання Кабінету міністрів продовження заборони на перевірки до кінця 2016-го для бізнесу", – сказав Абромавичус і уточнив, що необхідність прийняття такого рішення обговорювалася з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Ожидаем что продление моратория на проверки бизнеса на следующей неделе поддержит Верховна Рада pic.twitter.com/38XTHDAIdy

— Aivaras Abromavicius (@aivaras_aivaras) 23 июня 2015
Нагадаємо, вперше мораторій на перевірки бізнесу ввели 13 серпня 2014 року. Потім подовжили до 30 червня 2015-го. Це зробили, аби дати бізнесу вільніше розвиватися та не потерпати від незаконних перевірок та тиску різних інспекцій.

Водночас з'явилася інша проблема – масове порушення прав споживачів. Торік від споживачів було понад 24,4 тис. скарг, а за перший квартал цього року – понад 5 тисяч. Звернення стосуються передусім якості харчових продуктів, а також послуг, які складають левову частину витрат українців.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.