Мітингувальники увірвалися до зали житомирського міськради і зупинили сесію. ВІДЕО

Мітингувальники увірвалися до зали житомирського міськради і зупинили сесію. ВІДЕО
Сьогодні в Житомирі проходить сьома сесія міської ради.

Присутні 53 депутати з 60. У залі також перебуває народний депутат від фракції «Батьківщина-БЮТ» Сергій Пашинський.

Відкриваючи сесію, мер Житомира Володимир Дебой привітав присутніх з наступаючим Днем юриста. Крім того, він вручив квіти депутату від фракції «Фронт змін» Олександру Рабиновичу з нагоди його дня народження.

Пізніше, мер Житомира Володимир Дебой прийняв компромісне рішення, і зняв з розгляду сесії ті питання, які не були оприлюднені за покладені двадцять днів. Депутатам запропонували розглянути лише 17 питань з 47, включених до порядку денного.

Раптово в зал засідань «прорвалася» група житомирян, близько 10 осіб, які пікетують будівлю мерії. Вони спробували пояснити мерові згубність рішення про продаж землі Ботанічного саду і закликали не допустити цього.

Незважаючи на запевнення мера, що їх неодмінно вислухають і запросять до зали, коли будуть розглядатися їхні запитання, люди зал не покинули. «Ми кілька разів намагалися потрапити до вас на прийом», «Ми літні люди».

Одна з житомирянок сказала, що буде голодувати в саду, якщо депутати приймуть рішення продати цю земельну ділянку з аукціону.

Безладні вигуки із залу, в тому числі і депутатів. У відповідь Дебой заявив, що сесія переривається на 10 хвилин. Мер пообіцяв, що сформує і направить до пікетників спеціальну групу депутатів.

Депутати пояснили людям, що сьогодні вони не будуть розглядати це питання, а розглянуть його на наступному засіданні.

Нагадаємо, що сьогодні під стінами міськради проходить мітинг.




Источник: www.1.zt.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.