Куди у Житомирі здати в утилізацію "економну" ртутну лампу?. ВІДЕО

Куди у Житомирі здати в утилізацію "економну" ртутну лампу?. ВІДЕО
Житомиряни масово замінюють всі електролампочки на так званні «економні» ртутні «довговічні» лампи. Економлять електроенергію сьогодні та вбивають довкілля завтра – така ціна ртутної лампи, яку Ви просто викидаєте на смітник, чого категорично не можна робити.

Рік у Житомирі не було місця куди можна було б здати ртутні лампи, включаючи звичайні люмінесцентні. Сьогодні таке підприємство є - це фірма ТОВ «Добробут Еко-Україна».

Ви можете принести свої ртутні лампи та безкоштовно здати у офіс цього підприємства, по вулиці Чехова, 1 або на склад – по вул.. Ватутіна, 75. Зараз лампи приймають тільки щочетверга з 11 до 16 години за обома вказаним адресами.

Заступник міського голови Микола Боровець обіцяє, що незабаром буде проведена широка роз’яснювальна робота, аби кожен житомирян знав, куди нести лампи. Детальніше про це дивіться у відео-сюжеті каналу Союз-ТВ.



ZThata застерігає - «економні» ртутні лампи – моду останнього часу у ніякому разі не можна викидати у смітник. Лампа містить ртуть, тому вона має обов’язково пройти демеркуризацію. Донесіть цю інформацію до всіх своїх родичів, знайомих, сусідів та всіх кого зможете!

Збережемо довкілля разом!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.