Пів дня пасажири супер-потягу Hyundai їхали у 30-градусну спеку без кондиціонера. ВІДЕО

Пів дня пасажири супер-потягу Hyundai їхали у 30-градусну спеку без кондиціонера. ВІДЕО
Майже сім годин без кондиціонеру їхали пасажити швидкісного потягу Донецьк-Київ. Кажуть температура у вагонах сягала 30 градусів. У нестерпній задусі перебували пасажири трьох вагонів. Більшість із них - футбольні вболівальники, які поверталися з учорашнього матчу на "Донбас-Арені". Перевізники проблему визнають, утім компенсації поки не пропонують.

Спітнілі та розлючені з Донецька повернулися футбольні вболівальники. Утім не лише поразка збірної України їх засмутила.

Кондиціонери не працювали у трьох вагонах першого та другого класу. Квиток до першого, наприклад - коштує більше півтисячі гривень. Недешевий білет Олександр купив, щоби встигнути на літак до Ізраїлю, звідки прилетів уболівати за Україну.

Шість із половиною годин у вагонах пітніли майже 200 людей. Поки їхали, навіть скаргу писати почали. Зібрали підписи майже всіх невдоволених і збираються віднести до профільного міністра. Помітивши паніку, хюндаївські стюарти відчинили вікна і вибачилися перед пасажирами.

Техперсонал потяга стверджує протилежне.

Чому у потязі, який залізничники називають найсучаснішим і найкомфортнішим, не працює система клімат-контролю, персонал Хюндаю не знає. Кажуть, причину несправності питатимуть у корейських майстрів, які збирали состав.

В Укрзалізниці ситуацію не коментують. Кажуть, нещодавно створили окреме підприємство, відповідальне за експлуатацію швидкісних Хюндаїв і Шкод. Робітники компанії були в потязі і задуху зафіксували. Утім спілкуватися з журналістами теж відмовилися. Ображені пасажири хочуть компенсації і вже думають, як повернути гроші. Для цього, кажуть юристи, несправність треба було зафіксувати, щоби потім довести, що послугу надали неякісно.

Юрист каже, судова тяганина може тривати не один місяць. Повну вартість білета - не повернуть, можуть компенсувати лише частково - за відсутність комфортних умов.


Источник: 5 канал

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.