Через аварійний дах будинку мешканці п'ятиповерхівки стали заручниками погоди. ВІДЕО

Через аварійний дах будинку мешканці п'ятиповерхівки стали заручниками погоди. ВІДЕО
У Житомирі, в житловому будинку по вулиці Шелушкова, 60 «цвіте і пахне» верхній поверх. Але мешканцям від цього радості мало: через аварійний дах мешканці опинилися в заручниках погоди.

Будь-який дощ заливає водою всі стіни в під'їздах і квартири мешканців будинку. Стеля постійно покрита пліснявою. Ремонт квартири - це гроші на вітер, - передає телеканал Союз-ТВ.

- Дах, як такий, у нас просто не існує. Це не квартира, а водозбірник якийсь, - обурюється житель верхнього поверху Юрій Матвієнко.

Але страждають жителі не тільки верхніх поверхів аварійної п'ятиповерхівки, вода з даху дійшла до другого і навіть до першого поверху. Люди кажуть, що вже обійшли всі можливі кабінети чиновників, але результату нуль.

- Ми з ЖЕКом не можемо знайти спільну мову. Люди ходять і по одному і по кілька людей - віз і нині там. Ніхто не реагує. Язиком так, а на ділі ніхто робити нічого не хоче. Роблять вигляд тільки, відписки, статті підшукують ... - розповідає старший будинку, Валентин Новосельцев.



У свою чергу, житомирські комунальники кажуть що у мешканців будинку є невеликі шанси дочекатися капітального ремонту даху.

- Цей житловий будинок стоїть у нас на другу чергу виконання капітального ремонту. Після сесії міської ради, якщо нам виділять ще додатково мільйон гривень, то будемо приступати до капітального ремонту на Шелушкова, 60. - Сказала по телефону начальник житлово-комунального управління міськради Світлана Пивоварова.

Нагадаємо, як повідомлялося, у Житомирі в п'ятиповерховому будинку по вулиці Київській, 52 потік новий дах, капітальний ремонт якої обійшовся бюджету міста у 160 тис. грн.

Пізніше, в управлінні житлово-комунального господарства м.Житомира пояснили причини неякісного ремонту даху, посилаючись на бракований шифер.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.