Експерти розповіли, як зекономити на покупці квартири до 25 тисяч гривень

Експерти розповіли, як зекономити на покупці квартири до 25 тисяч гривень
В Києві квартири на першому поверсі дешевші за інші. Це стосується і оренди, і покупки житла, йдеться в програмі "Сніданок з 1+1".

Так, 26-річна піар-менеджер Ольга розповіла, що, знявши однокімнатну квартиру на першому поверсі, вона тепер щомісяця економить 300 гривень.

До цього дівчина орендувала таке саме житло на третьому поверсі. Мінуси нового житла лякали Ольгу лише на початку, а зараз звикла.

"Немає балкона, але це не проблема - можна на вулиці вивісити білизну. Серед мінусів могли бути постійні пісні під вікнами, але я не чула", - зазначила дівчина.



Ріелтор Вікторія впевнена, що економія на оренді житла на першому поверсі несуттєва. А от на покупці можна заощадити 15-25 тис. гривень. Єдине, радить експерт, треба бути прискіпливим і уважним під час вибору квартири на першому поверсі. І в першу чергу звертати увагу на стан під'їзду.

"Якщо в парадному гарний запах, отже все добре", - наголосила Вікторія.

Далі, за її словами, слід перевірити стан сантехніки, наявність решіток на вікнах та відсутність плісняви.

"Якщо вас все влаштовує, то на оренді квартири на першому поверсі ви можете зекономити від 300 до 500 гривень на місяць. А от на купівлі ви заощадите від 15 до 25 тисяч гривень", - додала експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці зможуть заощадити на покупці квартир через посередників.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.