Новими житомирськими зупинками зацікавилися в інших містах

Новими житомирськими зупинками зацікавилися в інших містах
Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин повідомив, що нові зупинки європейського зразка, нещодавно почали встановлювати в Житомирі, зацікавили колег із Вінниці.

Про це «Журнал Житомира» інформує прес-служба міськради.

Житомир став першим обласним центром, де встановлюються зупинки, обладнані електронним табло з індикацією прогнозу часу прибуття транспортних засобів.

«Ми часто згадуємо приклад Львова чи Вінниці, ці міста люди називають європейськими. Днями до нас зателефонували колеги з Вінниці. Нас запросили для того, щоб ми представили свої зупинки, Вінниця ними дуже зацікавилася. Це досить приємний момент. Він ще раз доводить те, що і Житомир може бути прикладом для інших міст», - зазначив Сухомлин.

За словами першого заступника міського голови, проаналізувавши переваги і недоліки нової зупинки, представники влади і компанії, яка їх надає, прийняли рішення дещо змінити павільйони, які будуть встановлюватися в подальшому.




«Ми прийшли до висновку, що зупинення потрібно збільшити. Тому їх зроблять довше, будуть встановлені 2 лавки. Як і планувалося раніше, в рамках програми «Безпечне місто» також будуть встановлені 2 камери відеоспостереження», - розповів Сергій Сухомлин.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 31 жовтня в Житомирі розпочали встановлення сучасних зупинок громадського транспорту. Всього в Житомирі планує встановити 15 зупинок.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.