Законопроект про визначення житлової і загальної площ нерухомості прийнятий у другому читанні

Законопроект про визначення житлової і загальної площ нерухомості прийнятий у другому читанні
Верховна Рада України (ВР) сьогодні, в ході пленарного засідання, ухвалила в другому читанні і в цілому як закон законопроект про внесення змін до статті 6 Житлового кодексу Української РСР за визначенням житлової і загальної площ об'єкту житлової нерухомості. Даний проект закону № 8203 від 04.03.2011 р., ініційований фракціями ПР, БЮТБ та Народної партії, підтримали 296 народних депутатів.

Так, проектом пропонується доповнити статтю 6 Житлового кодексу Української РСР положеннями, згідно з якими площа об'єкту житлової нерухомості визначається як сумарна площа житлових кімнат, а загальна площа об'єкту житлової нерухомості - як сумарна площа житлових кімнат і підсобних приміщень з урахуванням лоджій, балконів, веранд і терас .

Крім того, пропонується до житлової площі об'єкту житлової нерухомості не відносити площа приміщень, призначених для гігієнічних або господарсько-побутових потреб громадян (ванна, туалет, душова, приміщення для прання, кухня, комора, передпокій, внутреннеквартірний хол, коридор, вбудований шафа т. п.).

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.