У Житомирі ріелтори розтлумачували суть земельної реформи +ФОТО

У Житомирі ріелтори розтлумачували суть земельної  реформи +ФОТО
20 жовтня у житомирському прес-клубі відбулася тематична лекція із земельних відносин, на якій йшлося про те, що земля має бути потужним ресурсом в Україні.

Організаторами виступили: Житомирська Асоціація Ріелтерських Компаній (ЖАРК) та керівник компанії "Актив+", Сергій Форест. На зустрічі також були присутні представники засобів масової інформації.

Збори проводив заступник начальника головного управління Держкомзему в Житомирській області Ковтуненко Микола Григорович, який розпочав лекцію з реформування земель у 90-х роках. Також Микола Григорович розповів присутнім про ажіотажний попит на землю у 2005-2008 роках та з чим це було пов’язано; про незаконне присвоєння землі; паї та їх отримання. За словами представника Держкомзему сільськогосподарські землі мають приносити прибуток, що зараз спостерігається, але не так масштабно.

На думку Гордійчука Дмитра Володимировича, президента ЖАРК, такі лекції мають проводитися частіше. «Це перший крок до знання та розуміння питань земельної реформи, продажу та володіння землею», - вважає Гордійчук.

Як зазначив один із організаторів зборів, Сергій Форест: «Такі зустрічі є необхідними та мають проводитися за участі представників Держкомзему, аби донести нововведення та зміни до людей, які займаються нерухомістю».

У Житомирі ріелтори розтлумачували суть земельної  реформи +ФОТО


У Житомирі ріелтори розтлумачували суть земельної  реформи +ФОТО

Источник: Житомир.инфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.