На Житомирщині селяни звернулися за допомогою до нардепа

Незабаром в с.Видибор Черняхівського району діятиме новий дитячий садок

Останні роки в області щороку відкривають до десяти дитячих садочки, яких дуже потребують громади. Та не в кожному населеному пункті є фінансова можливість збудувати чи відремонтувати дошкільний навчальний заклад без допомоги держави чи благодійників. Саме така ситуація донедавна була в селі Видибор Черняхівського району. Однак, вже незабаром тут діятиме по сучасному облаштований дитячий садок.

Шістдесят тисяч гривень не вистачало громаді села Видибор аби відкрити необхідний громаді дитячий садок, відновлення якого тривало вже три роки. Та декілька місяців тому люди звернулися за допомогою до народного депутата України Миколи Рудченка.

Нині каже, Ганна Ковальчук це сучасний виховний заклад, відкривати, який громада планує вже цього місяця. Сільський голова розповідає у селі є і інші проблеми. Допомогти у подоланні яких, просять у народного депутата, це і ремонт будинку культури і перекриття місцевої школи. Саме в навчальному закладі Микола Рудченко зустрівся з Видибірською громадою. Люди також просили допомоги. У лікуванні рідних, сприяння у відбудові обгорілої оселі і іншого. Микола Рудченко пообіцяв найближчим часом людям допомогти і в особистих проблемах і в проблемах усього населеного пункту, адже добре розуміє що громада не в змозі усе це зробити самотужки.

Цього дня Микола Рудченко побував і у сусідніх Жатьках, де також відвідав фельдшерський пункт, будівництво дитячого садка і школу, де зустрівся з її колективом. Тут також було чимало прохань до народного депутата усі їх він пообіцяв виконати.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.