Бюджетники Житомирщини в наступному році отримуватимуть зарплату вчасно і в повному обсязі

Це передбачено обласним бюджетом на 2012 рік, поінформувала начальник Головного фінансового управління Ганна Ємченко. Далі – ще трохи приємних новин:

"Крім надбавок педагогічним працівникам і працівникам соціальної сфери, будуть отримувати допомогу на оздоровлення та вирішення соціальних питань працівники клубних і бібліотечних закладів. І ще з 1 січня будуть отримувати допомогу на оздоровлення працівники медичної галузі і фармацевтичної – державних і комунальних підприємств"

Якщо говорити про цифри, загальний обсяг обласного бюджету – майже два з половиною мільярди гривень. Зауважимо, що власними надходженнями область забезпечує себе менше, ніж на третину. Майже 69 відсотків становлять дотації і субвенції з державного бюджету.

За головний фінансовий документ проголосували 67 депутатів обласної ради з присутніх на сесії 89. Відмовились підтримати бюджет представники "Батьківщини" та "Фронту змін". Віталій Француз обґрунтував це рішення тим, що, зокрема, зменшено фінансування на медикаментозне забезпечення та харчування в лікувальних закладах:

"При цьому на стадії формування бюджету ми знайшли кошти більше мільйона на висвітлення діяльності обласної державної адміністрації, ми знайшли кошти для себе, красивих, на утримання обласної ради на 2 мільйони більше, ніж в минулому році і так далі"

"Кожного року на стадії формування бюджету не вистачає коштів, але в процесі його виконання завжди знаходяться резерви", зауважила Ганна Ємченко:
"Я назву одну-єдину цифру: у 2011 році починаючи від формування бюджету і за цілий рік додатково ми знайшли 88 мільйонів і спрямували їх на потреби. Якщо ми спільно будемо працювати, без політики, повірте, у нас і в наступному році все буде добре" – таким напутнім словом завершила виступ начальник Головного фінансового управління.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.