Робота над бюджетом Житомирщини на 2015 рік триває у вихідні дні - ОДА

Робота над бюджетом Житомирщини на 2015 рік триває у вихідні дні - ОДА
Активна робота над проектом бюджету Житомирської області на 2015 рік триває навіть у вихідні дні. В цьому році бюджет області формується за новим податковим і бюджетним законодавством.

Про це «Журналу Житомира» розповіли в облдержадміністрації.

10 січня голова облдержадміністрації Сергій Машковський і голова обласної ради Віталій Француз провели співбесіди з головними розпорядниками коштів щодо захисту показників обласного бюджету на 2015 рік і виконання обласного бюджету за 2014 рік.

Участь у робочому засіданні взяли також перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації В'ячеслав Поліщук, в. о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник голови обласної ради Руслан Годований, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко.

Директори департаментів і начальники управлінь доповіли про виконання галузевих програм у 2014 році та потреби фінансування у 2015 році. Також мова йшла про формування фінансових показників на енергоносії, медикаменти, продукти харчування та ін для основних сфер життєдіяльності області.

До цього, починаючи з 1 січня, департамент фінансів в посиленому режимі працював над проектом бюджету області на 2015 рік і проводив детальну консультаційно-роз'яснювальну роботу для розпорядників коштів про зміни в законодавстві та формування галузевих програм.

Зокрема, 3 січня під час спільної наради з питання формування місцевих бюджетів на 2015 рік такі консультації були надані для голів райдержадміністрацій, районних рад, міських голів та керівників фінансових органів.

Нагадаємо, 30 грудня в Житомирській облдержадміністрації відбулася нарада з питань формування обласного бюджету на 2015 рік.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.