У Житомирі з’явилася… «підвішена кава»

«Підвішена кава» вже у Житомирі. До обласного центру прийшла нова традиція споживання гарячого напою. Італійська мода знайшла відгуки у багатьох містах Європи.В Україні першими естафету підхопили Львів, Харків та Київ.Що таке «Підвішена кава» та як з допомогою однієї чашки ароматного напою можна долучитися до благодійності дивіться далі... Споживання кави та чаю твердо увійшло в повсякденне життя українців.

Класичні кофеїномісткі напої, які ще кілька десятиліть тому вважалися ознаками буржуазного життя, давно можна побачити та скуштувати у найвіддаленіших куточках України.

Проте часи, як і традиції, з роками змінюються. Нещодавно до України прийшла нова тенденція споживання кави . Річ йде не про нові смакові якості напою, а про те, як за допомогою однієї а чи кількох чашок кави можна долучитися до благодійності.

Віталій Талько – кавово-чайний експерт: «Один із відвідувачів, або навіть група відвідувачів можуть зайти у заклад і замовити у бармена кількість кави, що перевищує кількість відвідувачів.Тобто зайшла одна людина, а замовила дві кави, чи зайшло три, і замовили чотири і більше.»

«Підвішена кава» - так у всьому світі називають традицію, яка прийшла до нас з Італії.

Віталій Талько – кавово-чайний експерт: «Відповідно вони не просто замовляють каву для себе, а ще декілька , як кажуть, підвішують у повітря ».
Людина, яка не знайома з цим звичаєм може здивуватися - куди зникає кава, яку замовляють відвідувачі.

Віталій Талько – кавово-чайний експерт: « І якщо ви підійдете до бармена, а у вас немає в кишені жодної копійки, то вам достатньо тільки запитати чи є «підвішена кава». Якщо до вас цей заклад відвідала добра людина, що підвісила чашечку кави в повітря, то вона вас і чекає. »

Каву, яка зависає в повітрі вже можна замовляти і в деяких кав’ярнях Житомира. Час покаже чи приживеться ця новомодна тенденція в нашому місті.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.