СБУ: На Житомирщині ледь не стався виток військової таємної інформації

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УСБ України в Житомирській області, за матеріалами СБУ до адмінвідповідальності за невиконання вимог щодо технічного захисту інформації притягнуто військовослужбовця однієї з військових частин Житомирщини.

У результаті заходів з недопущення витоку державної та службової таємниці в національних військових формуваннях Служба безпеки України не допустила порушення цілісності та доступності службової інформації про діяльність однієї з військових установ Житомирщини.

Співробітники СБУ виявили численні порушення вимог нормативних документів щодо технічного захисту інформації, що циркулює в автоматизованих системах військової частини. Відповідальний за дану ділянку роботи військовослужбовець - керівник служби захисту інформації в АС установи не забезпечив належне відпрацювання необхідного комплекту документації для створення комплексної системи захисту інформації у системі та не виконав необхідні організаційно-технічні і програмні заходи, вчинивши тим самим адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.188-31 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За результатом розгляду адмінпротокола Богунський районний суд м. Житомира постановив застосувати до військовослужбовця стягнення у вигляді штрафу в сумі 850 гривень.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.