На Житомирщині підприємство забруднювало річку

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Житомирській області проведено перевірку ТОВ «Комплекс екологічних споруд» м. Бердичів, щодо виконання рішення про обмеження скидів з перевищенням нормативів гранично допустимих скидів.

За інформацією прес-служби відомства, перевіркою встановлено, що у минулому році внаслідок перевищення встановлених нормативів гранично допустимих скидів, у річку Гнилоп’ять було відведено 572 тис. м3 недостатньо очищених зворотних вод, чим не виконано рішення про обмеження скидів. В період з 21.07.11р. по 31.12.11р. здійснювався скид забруднюючих речовин у водний об’єкт за відсутності переоформлених у встановленому законодавством порядку, нормативів гранично допустимих скидів.

За виявлені порушення відповідальну посадову особу притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді штрафу. За результатами перевірки спеціалістами Держекоінспекції розраховано та пред’явлено збитки завдані державі внаслідок самовільного скиду забруднюючих речовин із зворотними водами у річку Гнилоп’ять. Сума збитків становить 41 021 грн.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.