До Євро-2012 на місцевих пунктах пропуску Сумщини створять єврокоридори

Про це йшлося під час наради щодо стану готовності пунктів пропуску, сервісних зон до Євро-2012.

«Під час проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу особливої ваги набуває спрощення формальностей в пунктах пропуску, створення комфортних умов для перетинання кордону. Адже ми працюємо в інтересах людей», – зазначив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Олександр Цупро.

Як поінформував начальник Сумського прикордонного загону Володимир Беркута, під час проведення Євро-2012 прогнозується збільшення пасажиропотоку на 40%.

«Спільно з російською стороною сумські прикордонники визначать єврокоридори, запровадять принцип однієї зупинки, розмежують пасажиро-транспортні потоки, використовуючи окремі смуги для руху гостей і вболівальників «Євро-2012», – повідомив Володимир Беркута.

«Завдяки вжитим заходам час на оформлення одного пасажира скоротиться до 20 секунд», – зауважив головний прикордонник області.

За словами Олександра Цупра, для максимального комфорту пасажирів, які перетинатимуть державний кордон, поблизу місцевих пунктів пропуску Сумщини буде облаштовано сервісні зони, де збудують стоянки для легкового, вантажного транспорту, заклади харчування та туалети.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.