Тетяна Бахтеєва: Українські лікарі заслуговують на глибоку довіру з боку політика, який позиціонує себе як патріот України

Українські лікарі мають всі можливості для лікування багатьох хвороб. Вони заслуговують на глибоку довіру, особливо з боку політика, який позиціонує себе як патріот України. Таку думку висловила народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Тетяна Бахтеєва.

«У нашій країні є всі можливості для лікування багатьох захворювань. Винятком можуть бути тільки онкологічні захворювання дітей, які потребують пересадки кісткового мозку, і ми вивозимо їх за кордон. А так проблем немає. Я глибоко довіряю українським лікарям і особисто ніколи не виїздила за кордон для лікування чи обстеження, консультування. Я глибоко довіряю українським лікарям. Я бачу, що коли до мене потрапляють пацієнти, які перебували на лікуванні у відомих своїми клініками європейських країнах, все доводиться починати з самого початку – з чистого аркуша. Українським лікарям властиве більш уважне ставлення до кожного пацієнта окремо», - цитує Т. Бахтеєву УНН.

Депутат наголосила, що дуже часто закордонні лікарі, надаючи консультації в Україні, наголошують на необхідності лікування пацієнта в тій країні, яку вони представляють. Це їх практика, і вони, за словами Тетяни Бахтеєвої, не надто прагнуть заглиблюватися в можливості української медицини.

Парламентарій зазначила, що український політик, який позиціонує себе як патріот, повинен з повагою ставитися до вітчизняних лікарів.

«Патріот України повинен любити все, що в нас є. Тут ми народилися, тут наша земля, і ми повинні пишатися тим, що в нас є», - наголосила вона.

Прес-служба

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.