Держфінінспекція в Житомирській області у І півріччі 2012 року відшкодувала втрат на суму 27,5 млн грн

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі Держфінінспекції в Житомирській області, фахівці Держфінінспекції в Житомирській області упродовж І півріччя 2012 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 27,5 млн грн.

Зокрема, у червні завдяки діям фінінспекторів забезпечено в повному обсязі відшкодування незаконних витрат на суму 3,0 млн грн державним підприємством «Житомирторф».

Спеціалісти інспекції під час ревізії на зазначеному підприємстві (проведена у І кварталі 2012 року) виявили списання коштів на витрати всупереч законодавству без отримання товару на суму 3,0 млн грн. Контрольний захід охопив період з 1 січня 2009 по 1 березня 2012 року. Відшкодування здійснено шляхом поставки товариством з обмеженою відповідальністю лінії сушки та брикетування торфу на ДП «Житомирторф».

Загалом у січні - червні 2012 року постановами Держфінінспекції в Житомирській області за вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 396 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної відповідальності – 282 особи, звільнено з займаних посад 22 особи.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.