Житомирянка вимагає від влади захистити її від «такої політики». Відео

Сьогодні повинна була відбутися позачергова сесія Житомирської міської ради, яку скликали за ініціативою депутатів від Об’'єднаної опозиції ВО «Батьківщина». Але через відсутність необхідної кількості депутатів сесія не відбулася. На сесії депутати повинні були розглянути лише одне питання - звернення до Президента України з вимогою ветувати ухвалений з порушеннями закон «Про засади державної мовної політики».

Під час такого зібрання, до депутатів з трибуни звернулася викладач Житомирського університету, кандидат філологічних наук. Її емоційний виступ стосувався «мовного закону». На завершенні викладач звернулася до присутніх представників влади:

«Я з дуже величезною повагою ставлюся до російської мови, до польської, до всіх, які існують у світі. Але, сьогодні ця політика до мене, середньостатистичної громадянки Житомира, прийшла до дому і особисто мені робить шкоду! Я прошу вас, тих представників влади, які сьогодні тут є, тих, кого я теж вибирала! Я прошу вас мене захистити, бо ви для цього обрані!»

Виступ настільки вразив присутніх своєю емоційністю та щирістю, що по завершенню виступу майже всі аплодували.

Пропонуємо переглянути відео повного виступу:


Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.