Поради при будівництві будинку

Поради при будівництві будинку
17.07.2016, ---
Перша порада – при виборі ділянки вивчити місцевість. Неправильне місце – біля підніжжя гори. Якщо ви вирішили купити земельну ділянку тут, то не дивуйтеся, що майже половина вартості будинку буде тільки за рахунок вирівнювання ділянки. Більш складні дренажні системи та інші комунікації йдуть на додаток до вартості.

Необхідно також визначити землекористування. Потрібно переконатися, чи доступні всі інженерні системи, чи є доступ для будівельного транспорту.
Якщо ви вже придбали ділянку землі, треба подбати про всі документи, що стосуються власності: наявність в реєстрі земельного плану, геодезія і топографічна картина.
Звичайно, не забудьте проконсультуватися з професіоналами і вибрати будівельні матеріали, щоб побудувати будинок, знайти дизайн для дому, і надійного забудовника, щоб він швидко і ефективно виконував всі будівельні роботи.

На що як правило не звертають уваги власники будинку, які вже придбали ділянку землі і почали підготовку будівництва?

Часто власники починають будівельні роботи без обраного дизайну будинку та дозволу на будівництво. Це велика помилка, яка може коштувати тисячі доларів.
Такий будинок буде визнаний самобудом і його можуть зажадати знести або заплатити за будівництво штраф. Без проекту, можливо, буде потрібно витратити багато грошей на незаплановані будівельні матеріали.
Необхідно з’ясувати, який у вас тип ґрунту на ділянці. Під час будівництва вартість фундаменту може бути збільшена за рахунок труднощів з грунтом. Тому необхідно проводити випробування грунту і визначити потрібний тип фундаменту.

Як довго триває підготовка проекту?

Все залежить від уподобань замовника. Ви можете розробити стандартний дизайн і адаптувати його до існуючих умов. У цьому випадку можна підготувати технічний проект протягом 2 місяців з моменту підписання контракту. Якщо клієнт бажає окремих архітектурних рішень і ціна і терміни зростають.
Через неправильні технологій в мороз будинок може дати тріщини, витрати на опалення можуть бути занадто великі. Але всього цього можна уникнути, якщо ви готові врахувати деталі в проекті будівлі. Ці помилки можуть бути через поганої якості проекту і збільшують вартості будівництва в кілька разів.

Як довго збираються необхідні дозвільні документи?

Часто клієнти самі вирішують зібрати всі необхідні проектні документи. Це може зайняти від 4 до 8 місяців. Період збору документів може бути скорочений до двох місяців, якщо будівельник має довіреність клієнта. Найбільш важко отримати згоду сусідів. Сусіди не хочуть давати довгострокові зобов’язання (особливо, коли немає згоди з ними).

Потенційні власник

и будинку, як правило, прагнуть заощадити гроші і все ж чому вони стикаються з непередбаченими витратами?
Клієнти часто не проводять проб грунту. Без них проектувати фундамент дуже ризиковано.

Які поради ще корисні?

Ми рекомендуємо вам оцінити існуючі інженерні комунікації. Бажано, щоб фасад будинку і найбільші вікна виходили на південну сторону. Тоді ви отримаєте більше сонячного світла протягом дня.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.