Швейцарська компанія керуватиме енергоефективними проектами в Житомирі

Швейцарська компанія керуватиме енергоефективними проектами в Житомирі
29.09.2015, Новини
На швейцарську компанію покладено виконання і управління новим проектом «Енергоефективність в громадах», який буде впроваджуватися протягом 2015-2018 років у місті Житомир за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації.

Нагадаємо в рамках даної співпраці в Житомирі планується протягом 2015-2018 років провести заміну майже 7 тис. М теплових мереж, здійснити реконструкцію та капітальний ремонт 3 котелень, в тому числі з установкою твердопаливних котлів на біомасі, влаштувати індивідуальні теплові пункти у багатоквартирних житлових будинках .
 
Крім цього, в 2016 році планується провести комплексну енергоефективну реновацію 5 дошкільних навчальних закладів: замінити вікна, вхідні двері на енергоефективні, утеплити стіни, дахи, фундаменти, влаштувати системи автоматичного регулювання подачі теплоносія (індивідуальні теплові пункти), удосконалити системи освітлення, енергоменеджменту та моніторингу , а також управління водними ресурсами.
 
Вартість згаданих енергоефективних заходів становить 18,6 млн швейцарських франків (більше 20 млн. Доларів), з яких внесок Швейцарії становить 15,1 млн швейцарських франків.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.