В Житомирі проведуть капітальний ремонт 3 котелень і замінять 7 тис. м теплових мереж

В Житомирі проведуть капітальний ремонт 3 котелень і замінять 7 тис. м теплових мереж
Швейцарія допоможе Житомиру провести заміну теплових мереж і провести капітальний ремонт 3 котелень, у тому числі з встановленням твердопаливних котлів на біомасі.

Днями в Житомирі був підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Державним секретаріатом з економічних питань Швейцарської Конфедерації, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Житомирською міською радою, комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» про надання технічної і фінансової допомоги для проекту з енергоефективності в місті Житомирі.

Як стало відомо " Журналу Житомира, в рамках цієї співпраці в Житомирі планується протягом 2015-2018 років провести заміну майже 7 тис. м теплових мереж, здійснити реконструкцію та капітальний ремонт 3 котелень, у тому числі з встановленням твердопаливних котлів на біомасі, влаштувати індивідуальні теплові пункти в багатоквартирних житлових будинках.

Крім цього, в 2016 році мають намір провести комплексну енергоефективну реновацію 5 дошкільних навчальних закладів: замінити вікна, вхідні двері на енергоефективні, утеплити стіни, дахи, фундаменти, влаштувати системи автоматичного регулювання подачі теплоносія (індивідуальні теплові пункти), удосконалити системи освітлення, енергоменеджменту та моніторингу, а також управління водними ресурсами.

Вартість згаданих енергоефективних заходів становить 18,6 млн швейцарських франків, з яких внесок Швейцарії становить 15,1 млн швейцарських франків.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.