Як побудувати будинок?

Як побудувати будинок?
З чого починається безпосередньо будівництво будинку?
Звичайно ж, з фундаменту! Його тип і матеріал вибирається на основі геологічних досліджень. Обійдеться фундамент в 10-30 відсотків від загальної вартості майбутнього будинку, але ці витрати виправдані: будь-яка тріщина може призвести до дуже небажаних наслідків. Потім вже зводиться сама коробка. Матеріали для стін будинку зараз дуже різноманітні, кожен може вибрати по своєму смаку і можливостям гаманця,починаючи від газобетону і закінчуючи монолітом. Якщо будівництво довірено фірмі-підряднику, потрібно ретельно контролювати кожну дрібницю, щоб не упустити чогось важливого. Хоча багато зараз, у період світової кризи, бажаючи мати власне житло, самі освоюють нелегку професію будівельника, заощаджуючи таким чином кошти.
Тепер настав час визначитися з оздоблювальними матеріалами для кожного приміщення. Тут важливо не втратити голову і не заплутатися у всьому різноманітті, представленому на ринку. До речі, за статистикою мінімальна обробка коштує стільки ж, скільки зведення всієї коробки, а верхньої межі витрат просто не існує. Можна запросити дизайнера, який допоможе визначитися зі стильовим наповненням приміщень, з вибором кольору і оздоблювального матеріалу відповідно побажанням власника будинку. А можна проявити максимум фантазії і самому разом з домочадцями придумати, як оздобити кімнати. У наш час існує дуже багато нескладних способі взробити кімнату красивої: поклейка шпалер, фарбування, нанесення штукатурки …Список може бути дуже довгим. Головне — постаратися догодити кожному з членів сім’ї, зробити будинок максимально функціональним і затишним для всіх.
Залишилося зовсім нічого:обставити кімнати меблями, прикрасити стіни картинами, панно. І можна радіти і запрошувати друзів на новосілля! Звісно, мине чимало часу від початку будівництва будинку і до радісного завершення цього важкого шляху! Але результат вартий того.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.