Народні засоби лікування нежитю

Народні засоби лікування нежитю
Існує безліч ліків від нежиті, але багато з них схожі між собою і більшість з них не допомагають. А ось народні засоби більш ефективні, більш прості і більш безпечні.
Найпростіший засіб боротьби з нежиттю — господарське мило. Правда, це не зовсім приємний спосіб, але зате ефективний. Промивати ніс потрібно 3 рази в день розчином господарського мила.
Ще можна купити ментолове масло і капати в ніс один раз на день. Також цим же маслом можна змащувати скроні і ніс. А якщо захворіла дитина, вилікувати нежить допоможе свіжий буряковий сік.
Хорошим засобом є тампони, які вставляються в ніс: їх потрібно змочити маслом обліпихи, медом, прополісом і розтопленим маслом какао. Тампони тримати в носі 10-15 хвилин.
Вилікувати нежить допоможе гас. Для цього потрібно змочити устілки в гасі, підкласти під ступні, зверху надягти вовняні шкарпетки і залишити на ніч. Зазвичай до ранку нежить проходить.
Можна зробити інгаляцію, якщо вдома є інгалятор, або ж просто дихати над каструлею з картоплею. Спробуйте прогріти ніс ультрафіолетовою лампою або покласти на ніс мішечок з гарячим піском або відварені курячі яйця, які ще теплі. Однак тут слід бути акуратним, інакше можна отримати опіки.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.