Антикваріат в будинку

Антикваріат в будинку
Купувати треба лише ті речі, які вам сподобалися, від яких ви отримуєте задоволення, а не просто дорогі. Можна знайти гарну антикварну річ зовсім не за велику ціну. Зате така річ буде радувати вас набагато більше, ніж та, яку так і хочеться прибрати в сейф. Дуже важливо, щоб антикварна річ вписувалася в інтер’єр вашої квартири -була за кольором до шпалер або меблів, які знаходиться в кімнаті.
Ні в якому разі не купуйте антикварну річ в данину моді — мода піде, ціна впаде, гроші для вас будуть марно витраченими, якщо ви не захоплюєтеся антикваріатом.
Купуйте антикварні речі для прикраси вашого будинку, щоб вони підходили один до одного і подобалися вам, але щоб вам не доводилося заради нових речей робити ремонт,підганяючи під них.
Не варто насичувати кімнату антикваріатом — велика кількість старих речей робить приміщення нестильним, а цінність кожної речі зменшується на тлі інших. Якщо ви збираєте колекцію, то для неї варто визначити окрему кімнату, а не прикрашати стіни інших.
Не обов’язково купувати дорогу антикварну річ, для милування цілком згодиться її копія, адже копія коштуватиме в сотню разів дешевше. Ну а говорити про те, що це копія, необов’язково, адже мало хто розбирається в антикваріаті.
Не варто хвалитися, показуючи всім своїм гостям предмети антикваріату, гості самі, побачивши,зацікавляться. А якщо річ їм сподобається, то будуть захоплюватися і задавати питання. Якщо ж ви будете всім насильно показувати свої цінності, то незацікавлені в антикваріаті люди будуть просто дратуватися вашою поведінкою.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.