Експрес-перетворення будинку

Експрес-перетворення будинку
Скористайтеся ідеями, які допоможуть в короткі терміни перетворити ваш будинок.
Зробіть перестановку:
– відсуньте диван від стіни і поставте його посередині кімнати;
– зніміть зі стіни килим і покладіть його на підлогу;
– переставте торшер і шафу.

Впустіть природу в будинок! Фрукти, гілочки сосни, засушені травинки, пісок і галька з морського берега – вся ця пишність відмінно виглядатиме в скляних вазах різної величини.

Використовуйте принцип парності, щоб збалансувати інтер’єр:
– 2 стільця;
– 2 світильника;
– 2 вази;
– 2 однакових горщика з квітами в і т.д.;
– дерево навпроти високої шафи теж буде до місця.

Перефарбуйте стіни або змініть шпалери! Цей спосіб разюче змінить будь-яку кімнату. До речі, для декору різних поверхонь (меблів, стін) зараз випускаються оригінальні стікери.
Створіть галерею сімейних фотографій! Купіть однакові рамки (чи пофарбуйте різні в один колір) і згрупуйте їх на стіні або на полиці на свій розсуд.
Поновіть двері! Пофарбуйте старі дерев’яні двері контрастним кольором. Скляні вставки можна прикрасити наклейками. За бажання змініть ручки.
Збільште простір маленької кімнати за допомогою великого дзеркала, яке висітиме на стіні, відбиваючи світло і додаючи простору повітря.
Змініть прямокутний журнальний столик на 2 менших, круглий або столик зі скляною стільницею. Кожний з цих варіантів допоможе візуально збільшити простір кімнати.
Зберіть разом усі предмети домашньої колекції! Не важливо, що це (дизайнерські вази, мініатюрні машинки або гжель). Представлена цілком на одній книжковій полиці чи стелажі колекція відразу приверне увагу.
Поновіть світильник за допомогою нового абажура інших форми, забарвлення і візерунка.
Змініть старі штори і гардини на нові, яскраві й легкі! Пам’ятайте, що довгі штори дозволяють візуально збільшити маленькі вікна.
Пофарбуйте дерев’яні меблі в несподіваний колір! Це надасть кімнаті абсолютно новий колорит.
Міксуйте різні стилі! Від цього інтер’єр тільки виграє! Приміром, бронзові бабусині свічники сучасно виглядатимуть на скляному столику в стилі хай-тек.
Впустіть у будинок плетені меблі з вулиці! Навіть один такий літній стілець створить в кімнаті атмосферу розслаблення і затишку.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.