Як визначити якісні вхідні двері

Як визначити якісні вхідні двері
Саме від її якості залежить безпека людей, які перебувають в квартирі, а також те, скільки років вона зможе прослужити господарям вірою і правдою. Термін служби неякісної двері - рік, при деякій удачі півтора. Якісна ж може захищати будинок десятиліттями, і все, що доведеться для цього робити господарям - змащувати петлі та протирати її від пилу.
Уникнути покупки неякісної двері просто - достатньо знати кілька хитрощів:
Неякісна двері дешева. Якщо продавець пропонує купити двері за нечувано низькою ціною - в два рази нижче, ніж коштує така у конкурентів, наприклад - саме час запідозрити недобре. Продавати собі на збиток не стане ніхто. Занадто велика різниця просто не окупитися. Тому потрібно згадати приказку про безкоштовний сир, який буває тільки в мишоловці, і придивитися уважніше.
Неякісна двері легка. Звичайно, якщо покупець - тендітна дівчина вагою в сорок кілограм, підняти двері їй не вдасться. Однак, якщо покупець кремезний чоловік, він може спробувати підняти товар. Якщо йому це вдалося і, за відчуттями, вона важить, як мішок картоплі вагою в двадцять п'ять кілограм, значить, вона точно неякісна і зроблена з дуже тонкого листа заліза.
Неякісна двері має помітні огріхи в обробці. Якщо придивитися, можна побачити злазить фарба, що облупилася позолоту, помітні шви на стиках, дрібні каверни і вади. Все це ознаки неякісної двері, яка облезет через півроку експлуатації.
У неякісної двері занадто простий замок. Непрофесіоналові може бути важко визначити, що замок, який він бачить перед собою, простий. Але можна подивитися на ключ і спробувати пригадати, чи траплялося бачити такі у знайомих і друзів. Якщо схожих ключів згадується багато - це також привід насторожитися.
На неякісну двері не дають гарантії, або ж вона триває менше року. Також, якщо фірма нікому невідома і відгуків на неї в інтернеті знайти не вийшло, це означає, що вона не заслуговує на довіру.
Купувати двері слід тільки у виробників, у яких є репутація і гарантія якості.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.