Як встановлювати двері для тварин.

Як встановлювати двері для тварин.
Якщо ви утримуєте домашнього вихованця, і хочете, щоб він сам міг виходити на вулицю, або ж ви втомилися щоразу відкривати йому вхідні двері, тепер у вас є можливість вирішити ваші проблеми шляхом установки двері для тварин.

На сучасному ринку є безліч моделей подібних дверей: двері з кількома вбудованими клапанами, які не дають проникнути в приміщення вологи і холодному повітрю; двері, які можна заблокувати, якщо ви боїтеся залишити вдома вихованця одного, поки ви будете у від'їзді і інше.

Двері для тварин встановлюється у вхідні двері, або в зовнішню стіну. Стіна може бути каркасною або дерев'яною. Можна, звичайно, при бажанні встановити ці двері в цегляну стіну, але врахуйте, що це буде трудомістким і складним заняттям, тому далі цей варіант не будемо розглядати.

Розглянемо технологію установки двері домашнього вихованця (кішки і собаки).

1. Якщо ви встановлюєте двері для вихованця в каркасну стіну, перед монтажем перевірте розташування проводки, труб, стоєчних профілів щоб уникнути попадання в них і пошкодження. Якщо ж ви встановлюєте на наявну вхідні двері, цього можна не робити.

2. Визначте висоту в холці вашого домашнього тварини. Якщо ви встановлюєте модель двері з одним клапаном, тоді верхня її межа повинна бути вище тварини на 30 мм, якщо ж у вас будуть двері з не одним клапаном - то на 50 мм.

3. Притуліть двері до стіни або вхідних дверей, визначте необхідну позицію і закріпіть двері (підійде звичайна клейка стрічка). Контур двері для вихованця окресліть олівцем, не забувши відзначити при цьому місця під отвори для шурупів.

4. Візьміть електролобзик і випиляєте отвір строго по розмітці.

5. Встановлюючи двері для вашого вихованця в каркасну стіну, заздалегідь необхідно підготувати раму з бруса, розміром з цю встановлювану двері. Потім раму треба зміцнити в стіні (між обшивкою зовнішньої і внутрішньої). Якщо ж ви проводите монтаж безпосередньо у вхідні двері - в рамі немає необхідності.

6. У підготовлений проріз помістіть двері для тварин. Дрилем просвердлите отвори для шурупів.

7. У комплекті з дверима для ваших вихованців є шурупи, за допомогою яких вам необхідно закріпити її.

8. Якщо залишилися щілини, закрийте їх герметиком.

9. У перший час ваш вихованець може не користуватися новими дверима, так як це буде для нього незвично і ново. Тому наберіться терпіння, поки тварина освоїться, в перший час можна мотивувати його прохід з допомогою нових дверей їжею.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.